top of page
SKUM & LES


Hogna Brygg: Fra Kotsøy til hele landet – «Det beste ølet er ikke brygget ennå!»
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen En drøm født på kjøkkenet Historien til Hogna Brygg begynte, som hos mange andre, med ivrig...
martin13599
1. feb.3 min lesing


Haandbryggeriet: Håndverksøl med tradisjon og innovasjon i hjertet av Norge
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen En hyllest til håndverket Haandbryggeriet er et uavhengig mikrobryggeri som siden 2005 har...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Tapp & Kork: Håndverksøl og inkluderende pubstemning i Molde
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Et levende bryggeri i hjertet av Molde Midt i Molde sentrum finner du Tapp & Kork – en...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Villeplet: Bevarer villepler og skaper nye smaker
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Fra Oslo til Kjørsvikbugen Når Tore Weum og Monika Wessel pakker sammen livet sitt på St....
martin13599
30. jan.3 min lesing


Lervig: Fra Stavanger til verden – der øl blir et verktøy for fellesskap
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Uavhengig lidenskap fra oljebyen Stavanger er kanskje mest kjent for olje, men i de senere...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Nøgne Ø: Pionérånden i norsk håndverksøl – og gleden ved å dele
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Fra garasjeprosjekt til internasjonal anerkjennelse Da Nøgne Ø startet opp i en garasje i...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Austmann Bryggeri: Hvor tradisjon og nytenkning møtes i Trondheim
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Fra kreativ hjemmebrygging til et moderne bryggehus Austmann Bryggeri så dagens lys i 2012,...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Ægir Bryggeri: Håndverksøl fra Flåm – der øl og mat møtes
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Ekte lidenskap fra Fjord-Norge Innerst i Aurlandsfjorden, omkranset av høye fjell og vakker...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Rygr Brygghus: Brygget av Jæren – drevet av samhold
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen «Ølverden for meg er samhold. Vi spiller alle på samme landslag, selv om vi får lønn fra...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Rivington Brewing Co.: Et stykke Lancashire inn i ølverdenen
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen I hjertet av Lancashire, på en gård like ved Lower Rivington Reservoir, finner du Rivington...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Hop Hooligans: Et eventyr i kreativ galskap – og øl du aldri glemmer
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Hvis du tror at øl kun dreier seg om malt, humle og gjær, har du ikke møtt Hop Hooligans enda....
martin13599
30. jan.3 min lesing


Molo Brew: Prisvinnende øl – drevet av musikk, lidenskap og kjærlighet til faget
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Midt i hjertet av Ålesund finner du Molo Brew – et bryggeri som ikke bare serverer...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Staggeringly Good Brewery: Dino-glede fra Portsmouth til Trondheim
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen «Fra øyeblikket de startet, visste de at de ikke var “kule”. De hadde ikke hipster-skjegg, og...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Monkey Brew: Fra hjemmebrygg i en leid leilighet til hele Trondheims stolthet
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen Det begynte med tre kamerater – Pål, Bjarke og Jørg – som delte nerdete interesser for...
martin13599
30. jan.3 min lesing


E.C. Dahls Bryggeri: Fra historiske røtter til moderne håndverksøl
Av: Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen E.C. Dahls Bryggeri har vært en sentral del av Trondheims bryggerihistorie helt siden 1856....
martin13599
30. jan.3 min lesing


Maktoob Brewing: Nomadeøl fra Nord-Afrika til Romania – og nå Trondheim
Av: [Martin Farstad Borg i TCBF-redaksjonen] Amine Maissour vokste opp i Marokko, et land uten den sterke bryggetradisjonen man finner i...
martin13599
30. jan.3 min lesing


Trøndersk gull: Fra tradisjon til innovasjon - Trøndelags rolle i norsk bryggerihistorie
Tommy brenner for å vise fram “Trøndersk gull” – ølbryggeriene i regionen som både er tradisjonsbærere og innovatører innen nye...
martin13599
27. jan.1 min lesing


Møt bryggerne – den intime festivalopplevelsen “Spør dem om alt!” – Derfor er det så viktig at du møter bryggerne ansikt til ansikt
I en tid der mye skjer digitalt, ønsker Tommy å skape en festival der du faktisk kan slå av en prat med de som lager ølet. Trondheim...
martin13599
27. jan.1 min lesing


Mat og øl: Streetfood i kombinasjon med håndverksøl - Hvorfor ingen går sultne eller tørste fra TCBF: Streetfood på Lager11
Fra saftige smashburgere til brennheit indisk curry – Lager11 byr på internasjonal streetfood i toppklasse. Her er Tommys tanker om...
martin13599
27. jan.1 min lesing


Internasjonalt samarbeid: Importører og bryggerier fra hele verden
Slik sikres internasjonal toppkvalitet på Trondheim Craft Beer Festival Med hjelp fra dedikerte importører og gode kontakter, henter...
martin13599
27. jan.2 min lesing
bottom of page