Slik gjør du deg klar
Transport, overnatting og alt du trenger for en gnistrende festivalopplevelse

Planlegg festivalen som en proff! Finn ut hvordan du kommer deg til Lager11, hvor du bør overnatte og hva du kan forvente på stedet. Her får du alle tipsene for å gjøre besøket ditt så smidig og komfortabelt som mulig.
Signature Products
Experience the Best Quality Right from Our Fields – Available Exclusively On-Site!

Pastoral Acres
Goat Cheese
$8.95
Creamy, tangy cheese made from our happy goats' milk
8 oz (226g)

Woolly Comfort
Blanket
$89.99
Soft, warm blanket woven from our sheep's wool
60" x 80"

Heritage Apple
Sampler
$12.50
Mix of crisp, juicy apples from our century-old orchard
5 lb (2.27kg) bag

Lavender Goat
Milk Soap
$5.50
Gentle, moisturizing soap with calming lavender scent
4 oz (113g) bar

Cherry Preserves
$7.25
Sweet, chunky jam made from our orchard's best
12 oz (340g) jar

Colorful Salad
Mix
$4.50
Vibrant blend of fresh, organic
leafy greens
6 oz (170g) bag

Farm-Fresh
Yogurt
$6.75
Smooth, probiotic-rich yogurt from our grass-fed cows
32 oz (946ml) jar

Pasture-Raised
Eggs
$5.75
Large, brown eggs from our free-range hens
Dozen (12 eggs)

Farmstead Herb
Blend
$6.25
Aromatic mix of dried herbs grown on our farm
2 oz (56g) tin
Transport





-
Busslinje 1 og 2
Holdeplass: Sluppen -
Busslinje 10, 15, 73 og 74
Holdeplass: Nidarvoll Skole -
Busslinje 24
Holdeplass: Nidarvoll
For rutetider og billettkjøp,
last ned ATB-appen her:
-
Sykkeltur 13 minutter:
Fra Trondheim sentrum er det sykkelvei store deler av strekningen. Sykkelparkering finnes ved Lager11.
-
Bil: Begrenset parkeringskapasitet ved Lager11. Vi oppfordrer til kollektivtransport eller taxi.

Overnatting

Mat og drikke
Lager11 huser flere internasjonale street food-konsepter: alt fra saftige smashburgere, indisk curry, autentiske kinesiske dumplings, mexicanske tacos, chilenske spesialiteter, gresk gyros og kebab. Som Tommy sier:
“Her skal ingen gå verken sultne eller tørste! Prøv ulike kombinasjoner av mat og øl for å finne dine nye favoritter.”
video: Ida Jacobsen





